دنیای گز آنتیک

استادان اصیل در صنعت تولید گز در تلاشند که محصولاتی را به شما ارایه دهند که به آرامی در دهان شما آب شوند و تمام حواس شما را به آرامی نوازش کنند.

گز آنتیک!

مدیریت R&D گز آنتیک

 

رزومه  مدیر تحقیق و توسعه شرکت گز آنتیک :   خانم مهندس اکرم حمیدی

 

  • فارغ التحصیل رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه تهران
  • فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
  • مسئول فنی برتر استان اصفهان معرفی شده وزارت بهداشت، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالهای 1384،1385 ،1386 ،1387 ،1388
  • مسئول کنترل کیفیت نمونه استان اصفهان در سال 1389 از سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان
  • مترجم کتاب نگهداری مواد غذایی نوشته اس.کا.کولشرستا
  • نویسنده 29 مقاله منتشر شده در زمینه صنایع غذایی و صنعت بیسکویت  گز و شیرینی
  • مخترع و دارای گواهینامه ثبت اختراع در زمینه ی تولید بیسکویت سبوسه ی گندم غنی شده با آهن و اسید فولیک
  • مخترع و دارای گواهینامه ثبت اختراع در زمینه ی تولید بیسکویت سبوسه ی جو غنی شده با آهن و اسید فولیک
  • مخترع و دارای گواهینامه ثبت اختراع در زمینه ی تولید بیسکویت برنجی
  • مجری دوم طرح پژوهشی مصوب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه بررسی فاکتورهای ایجاد ترک عرض در بیسکویت در کارخانجات بیسکویت سازی استان اصفهان
  • دارای گواهینامه بین المللی ممیزی ایزو 22000 و ایزو 9001 از شرکت URS انگلستان
  • دارای گواهینامه تحقیق و توسعه مقدماتی و پیشرفته از وزارت صنعت، معدن، تجارت
 
 

کلیه نظرات ، سوالات و انتقادات خود در مورد کیفیت محصولات را به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنید.