دنیای گز آنتیک

استادان اصیل در صنعت تولید گز در تلاشند که محصولاتی را به شما ارایه دهند که به آرامی در دهان شما آب شوند و تمام حواس شما را به آرامی نوازش کنند.

گز آنتیک!

  • گز

    تعداد مقالات:
    34
  • مقالات

    تعداد مقالات:
    7
    • عسل طبیعی

      تعداد مقالات:
      2
    • شیرین کننده های مصنوعی ،فواید و معایب

      به گزارش روابط عمومی بنیاد دیابت و به نقل از مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت دکتر فرهاد رجب پور، امروزه شیرین کننده های مصنوعی و دیگر جایگزین های قند در طیف متنوعی از غذاها و نوشیدنی ها تحت عنوان (غذاهای بدون قند) یا (غذاهای رژیمی) یافت می شوند از جمله: نوشیدنی های شیرین و نوشابه ها ، آدامس ، ژله، برخی نان های شیرمال و شیرینی جات آبمیوه، بستنی و...... شیرین کننده های مصنوعی جایگزین های صنعتی برای شکر می باشند هرچند ممکن است از منابع طبیعی مانند گیاهان و یا خود قند بر گرفته شده باشند. ازآنجایی که شیرینی این مواد چندین برابر شکر معمولی است، مقدار بسیار کمی از آن را می‌توان جایگزین شکر معمولی نمود. اینگونه شیرین کننده‌ها همچنین کالری بسیار کمتری نسبت به شکر معمولی دارند. استفاده از این محصولات برای کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند و یا در افراد مبتلا به دیابت که میخواهند از افزایش قند خون جلوگیری کنند، رایج می‌باشد از فواید احتمالی که برای شیرین کننده های مصنوعی گفته می شوند عبارتند از: 1-کنترل وزن 2- دیابت: از نظر تئوری شیرین کننده های مصنوعی ممکن است یک جایگزین مناسب به جای شکر برای افراد دیابتی به حساب آید. شیرین کننده های مصنوعی بر خلاف شکر و قند سطح قند خون شما را به طور لحظه ای افزایش نمی دهند چرا که جزء منابع کربوهیدراتی نیستند 3- کرم خوردگی دندانها: برخلاف شکر ، شیرین کننده های مصنوعی در تخریب دندانها اثر چندانی ندارند. معایب شیرین کننده های مصنوعی: به نظر می رسد که شیرین کننده ها می توانند مکانسیم های طبیعی اشتها را دگرگون کنند، به طور ساده تر یعنی مواد غذایی حاوی این نوع شیرین کننده ها احساس سیری کافی را ایجاد نمی کنند جایگزین کردن یک شیرین کننده به جای دیگری، تاثیری بر اصلاح ذائقه شیرینی دوست و عادات غلط غذایی شما ندارد و در نهایت پرخوری های شما را کاهش نمی دهد ـ مصرف نوشابه‌های رژیمی عملکرد کلیه را کاهش می‌دهد. ـ مغز انسان دنبال کالری واقعی می‌گردد. شیرین کننده های مصنوعی ممکن است باعث پر خوری شود. ـ شیرین کننده‌های مصنوعی باعث افزایش وزن می‌شود. یکی از شیرین کننده ها که به تازگی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است و استفاده از آن به طور روز افزونی رو به افزایش است استویا است. " 250 برابر شیرین تر از قند " مهمترین ویژگی استویا است ، گیاه بومی آمریکای جنوبی که پژوهشکـده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران ، کاشت آن را از پنج سال پیش بصورت آزمایشی آغاز کرد . باید به خاطر سپرد که همه ی مواد طبیعی الزاماً ایمن نیستند اکثر ما از این موضوع مطلع هستیم اما گاهی این عقیده را فراموش می کنیم و فکر می کنیم چون ازمواد طبیعی ساخته شده است، پس مصرف آن بی خطر است کمیته ی مشترک سازمان بهداشت جهانی و FAOدرمورد افزودنی های غذایی (JECFA) اعلام نمود که شیرین کننده های بر پایه ی استویا بروی فشار خون یا پاسخ قند خون تأثیری ندارند ومصرف آن برای افراد دیابتی ایمن می باشدبر خلاف شکر مصرف آن روی میزان قند خون تاثیر ندارد و بیماران دیابتی به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. این گیاه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منیزیم، ویتامین b3 (نیاسین)، ریبوفلاوین، زینک، کرم، سلینیوم، پتاسیم و سدیم است. منبع: روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت انجمن توسعه سلامت مهر پارسی
      تعداد مقالات:
      1
  • درباره اصفهان

    تعداد مقالات:
    4
  • اخبار

    تعداد مقالات:
    4
  • بخش QC

    تعداد مقالات:
    0
  • گز چیست

    تعداد مقالات:
    0